• Elke week nieuwe landelijke stijl items
  • Maatwerk kransen
  • Workshops

Wellicht kent u Mesenhof al van een van de vele tuin-tijdschriften of van TV programma's als "Binnenste Buiten". Anders stellen we ons hier graag eerst even voor.

Wij zijn Eddy en Marion Vermeesen en wij wonen hier samen sinds 1984 op 't Loo in Bergeijk. Wij wonen hier met ons hondjes Meesje en Lola, twee lieve caveliertjes. Onze drie kinderen zijn inmiddels al enkele jaren het huis uit.

Onze gezamenlijke passie is tuinieren en "landelijke stijl". Eddy heeft als hobby houtbewerking (hij maakt oa. prachtige eiken kandelaars) en het zaaien en stekken van planten.

Marion vind het erg leuk om het overal gezellig te maken. Haar passie is het inrichten en stijlen in sobere landelijke stijl aangevuld met zelfgemaakte bloemstukken en het geven van workshops voor  gezellige mensen. Daarmee kreeg ze zoveel (internationale) bekendheid dat begin 2023 de stap werd gemaakt van hobby naar beroep. "Mesenhof" werd een officieel bedrijf. Een van haar eerste opdrachten was de succesvolle inrichting van een huiskamer restaurant landelijke stijl. Inmiddels stort Marion zich vol passie op (her) inrichting van woonkamers en complete boerderijen. Ook haar workshops vinden gretig aftrek. 

 

Mesenhof in de media.

Met regelmaat is onze tuin op tv of zijn er artikelen in tijdschriften te vinden. Op TV is onze tuin en huis al meerdere keren te zien geweest bij het programma Binnenste Buiten. Tijdschriften als "Brabeau" en "Tuinen Landelijke stijl" en "Groei en Bloei" hebben prachtige fotoreportages van onze tuin en woonhuis afgedrukt. Ook vindt u een reeks artikelen op Facebook waaronder bij "de Wemelaer".

 

Mesenhof is uitgeroepen tot "de groenste vingers van Brabant" door Bloem & Tuin, het grootste tuinevenement van de Benelux.

 

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Mesenhof !

 

Eddy & Marion

 

Mesenhof

KVK-nummer: 89093186

IBAN: NL78RABO0338816062

Loo 88a, 5571 KS, Bergeijk NL